Fornyet sponsorat af Translators without Borders

Tolkegruppen Oversættergruppen P/S er stolt over at kunne offentliggøre, at vi har fornyet vores sponsorat af Translators without Borders for 2017. For tredje år i træk støtter vi organisationen, som arbejder for at forbedre adgang til livsvigtig viden for verdens fattigste.

Vi er stolte af at fortsætte vores partnerskab med Translators without Borders, som døgnet rundt søger at nedbryde sprogbarrierer og gøre livsvigtig information tilgængelig til folk på deres eget sprog.

siger Jesper Harder Søndergaard, administrerende direktør i Tolkegruppen Oversættergruppen P/S.

Translators without Borders stiler efter en verden, hvor viden ikke møder nogen sprogbarrierer. Den amerikansk-baserede nonprofitorganisation giver folk adgang til livsvigtig viden på deres eget sprog ved at indgå i partnerskaber med humanitære organisationer.

Translators without Borders, der startede i 1993 i Frankrig som Traducteurs sans Frontières (nu en søster-organisation), oversætter i dag mere end 5 millioner ord per år. I 2012 etablerede organisationen et Træningscenter for Medicinsk Oversættelse i Nairobi, Kenya. For at læse mere og melde dig som frivillig eller støtte økonomisk, se da TWBs hjemmeside eller besøg TWB på Twitter og Facebook (alle links åbner i et nyt vindue).

I denne tid, hvor evigt mere komplekse brændpunkter opstår i hele verden, anser vores firma i høj grad sprog som et vitalt værktøj til at øge forståelse og respekt mellem folkeslag og mellem enkeltpersoner. Rent ud sagt: hvis nødhjælp i krisesituationer ikke gives på et sprog, som modtagerne forstår, opfylder hjælpen ikke sit formål.

afslutter Jesper Harder Søndergaard.