Referencer

“FOGA ApS udsender ugentligt maritimt informationsmateriale på ni sprog vedrørende konstruktionen af Nord Streams gasrørledning i Østersøen. Vores samarbejde med Oversættergruppen har foreløbigt varet i halvandet år, og deres service er alfa og omega for kvaliteten af vores produkt. Vi er fuldt tilfredse med Oversættergruppen og deres medarbejdere, som går til hver eneste opgave med stort engagement og overskud. Oversættergruppen står for kvalitet og stabilitet.”

FOGA Aps

FOGA Aps

“LOKK, Landsorganisation af Kvinde Krisecentre, har brugt Oversættergruppen til oversættelse af brochure til borger med anden etnisk baggrund en dansk. Oversættergruppen har oversat brochuren til 5 sprog, og har selv varetaget kontakt med trykker og grafiker under forløbet.
LOKK er yderst tilfredse med Oversættergruppens arbejde og vil fremover benytte Oversættergruppens tilbud . LOKK vil anbefale Oversættergruppen til andre.”

LOKK, Landsorganisation af Kvinde Krisecentre

LOKK, Landsorganisation af Kvinde Krisecentre

“3F bruger Oversættergruppen til oversættelser af breve, pjecer og juridiske dokumenter, og vi er trygge ved Oversættergruppens arbejde.”

3F – Fagligt Fælles Forbund

3F – Fagligt Fælles Forbund

“Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning har brugt Oversættergruppen til oversættelse af Københavns nye Inklusionspolitik 2011-2014 ‘Bland dig i Byen – Medborgerskab og Inklusion’ til fem minoritetssprog. Vi har i oversættelsesprocessen været i løbende dialog med Oversættergruppens medarbejdere, der hele vejen har udvist stort engagement, velvilje og professionalisme.”

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Københavns kommune

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Københavns kommune

“Vores advokatfirma har flere gange anvendt Oversættergruppen i forbindelse med oversættelse af breve og dokumenter til forskellige europæiske sprog, samt legalisering af disse. Vi har været yderst tilfredse med arbejdet, og finder såvel leveringstiden som prisen fornuftig.”

Tverskov & Partnere

Tverskov & Partnere

“Jurista ApS har flere gange anvendt Oversættergruppens service i forbindelse med oversættelse af ægtepagter. Ud fra vores opfattelse står Oversættergruppen for hurtighed og effektivitet, og vi er ovenud tilfredse med samarbejdet. Derudover er personalet yderst serviceminded og imødekommende. De varmeste anbefalinger.”

Jurista Aps

Jurista Aps

”COWI har benyttet Oversættergruppen til at transskribere og oversætte lydoptagelser fra et udviklingsprojekt for Arbejdsmiljøforskningsfonden på polsk, ukrainsk, litauisk og rumænsk. Alle frister blev overholdt og Oversættergruppen leverede et fint og tilfredsstillende produkt.”

COWI A/S

COWI A/S

“Kræftens Bekæmpelses forebyggelsesafdeling – Fysisk aktivitet og kost har benyttet Oversættergruppen til oversættelse af vores nye cyklemanual “Sund og cykelvenlig skolevej” til engelsk. Oversættergruppen har udvist stort engagement og professionalisme og ikke mindst klaret opgaven på ganske kort tid og til en fornuftig pris.”

Kræftens Bekæmpelses forebyggelsesafdeling

Kræftens Bekæmpelses forebyggelsesafdeling